top of page

Kids

Laat uw kinderen schitteren

Voor u het weet zijn ze alweer groot. Heidiefocus fotografeert uw kind(eren) zodat deze unieke en speciale tijd voor altijd vast gelegd staat.

Laat uw kind(eren) schitteren met de hoogste kwaliteit foto's door te kiezen uit een van de pakketten die hieronder beschreven staan.

CAKE SMASH

De overgang van baby naar dreumes is een hele mooie fase. Hoe leuk is het om in deze leeftijdsfase je 1e verjaardag te vieren met een Cakesmash sessie.

 

Jullie kiezen een cupcake welke ik bestel bij Martines Creaties. Bij een Cakesmash sessie ga ik rustig te werk, eerst maak ik kennis met het model en zodra hij/zij op het gemak is maken we de foto’s. De meeste cupcakes worden hierbij goed gesmasht en vervolgens is er nog een shoot in het badje zodat jullie kindje weer schoon mee naar huis gaat.

 

Deze sessies zijn heel vrolijk en niet alleen jullie kindje zal dit leuk vinden, ook voor jullie als ouders is dit genieten! 

 

Het is ook mogelijk om een collage te laten maken en deze voor de verjaardag uitnodiging te gebruiken, houdt er dan rekening mee de Cakesmash een maand voor de verjaardag te plannen. 

 

Zilver:

Cakesmash sessie incl taart en 15 foto’s €175

 

Goud:

Cakesmash sessie incl taart, collage en 25 foto’s €199

 

Helium ballonnen zijn exclusief, deze zijn €2,- per stuk 

Lifestyle

Tegenwoordig is deze manier van fotografie ook erg in trek. Bij deze manier van fotograferen draai ik als fotograaf mee in het ritme van het gezin en fotografeer het samenzijn en verzorgen van de baby.

 

Hiervoor gebruik je meerdere plaatsen in huis zoals de bank, het bed, de babykamer en/of het nemen van een badje. In deze stijl oogt het alsof ik er als fotograaf niet bij was, de foto’s zijn puur en gericht op het contact tussen baby en de ouder(s). 

Zilver

Fotosessie van 1 a 1,5 uur

incl. 10 foto’s €175

 

Goud

Fotosessie van 1,5 a 2 uur

incl 25 foto’s €225

Newborn

Deze doelgroep is kwetsbaar en daarom kom ik voor een Newbornsessie graag bij jullie thuis. Hier is alles aanwezig voor jullie baby en mijn studio is mobiel deze kan ik opbouwen tijdens de voeding.

 

Bij deze fotosessies is het fijn als het kleine modelletje in slaap valt, zo is het mogelijk om de beelden te kunnen fotograferen van een slapende baby in bijvoorbeeld een kaasvat, mandje of andere prop. Of rustig op een dekentje.

 

Deze beelden maken we samen en de baby bepaald hierbij altijd het ritme omdat ik werk zonder stress en ook veiligheid staat hierbij altijd voorop.

 

Brons:

Fotosessie aan huis 1,5 uur a 2 uur

incl 15 foto’s €199
 

Zilver:

Fotosessie aan huis 1,5 uur a 2 uur

incl 25-30 foto’s €225

 

Goud: 

Fotosessie aan huis 2 uur a 2,5 uur

incl alle foto’s €250

bottom of page