top of page

(Huis)dieren

Voor uw trouwe (huis)dier

Onze lieve trouwe huisdieren mogen niet vergeten worden. Niet als ze leven, maar ook zeker niet wanneer ze niet meer onder ons zijn. Hoe fijn is het dan wanneer je mooie foto’s hebt van je huisdier.

 

Zelf ben ik in 2018 en in 2019 twee van mijn trouwe viervoeters verloren. Dit hoort erbij, maar toch vind ik het maar wat fijn dat ik mooie scherpe foto’s van ze heb. Ze staan erop hoe ze voor mij waren en hoe ik aan ze terug denk. Zelf hecht ik hier veel waarde aan en ik kan me voorstellen dat meer eigenaren van huisdieren hier waarde aan zouden hechten.

 

Natuurlijk focus ik me op het leven van huisdieren, maar ik heb ook geleerd dat fotoshoots van (met name) honden (op leeftijd) toch echt van grote waarde kunnen zijn.

 

Om fotoshoots te maken van huisdieren lees ik me in, in het ras, neem ik de tijd zodat een hond/kat aan mij kan wennen en vervolgens doe ik mijn best om hem of haar zo puur mogelijk vast te leggen op beeld. Hier geniet ik enorm van, ook vind ik het altijd weer mooi om te zien hoe mooi de band tussen mens en dier kan zijn. Bij een fotoshoot met je huisdier kan je in overleg precies laten maken wat je wenst. Ook kan je hierbij denken aan foto’s met de baasjes. Dit kan zowel buiten als in de studio.

Zilver

 • Buiten in de natuur,
  fotoshoot / wandeling van 30 tot 50 minuten. Incl 5 foto’s €75

   

 • Studiosessie in Nijverdal
  20/40 minuten.
  Incl 5 foto’s €75

Goud

 • Buiten in de natuur, wandeling van 30/45 minuten, studio 30 minuten incl 12 foto’s €125

Alle fotosessies zijn exclusief kilometervergoeding van €0,35 per gereden kilometer vanaf 10 km buiten Nijverdal.

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. Btw. 

 

Extra foto's afnemen boven het pakket is mogelijk, digitale bestanden bedragen €7,50 per stuk. Bij grotere afnames stijgt de korting. 

bottom of page