top of page

Familie

Daar waar het leven begint,

maar de liefde nooit eindigt

Persoonlijk vind ik het maken van familie sessies heel erg leuk om te doen. Vaak ken ik niemand als ik aan een shoot begin, maar eigenlijk merk ik daar weinig van in de praktijk. Ik merk dat mensen het al snel leuk vinden en ook ideeën aandragen voor opstellingen en combinaties. Meestal maak ik met familiesessies dan ook alle foto’s welke men maar wenst. Liever een foto te veel dan een te weinig.

 

Deze shoots zijn leuk als activiteit en het levert ook nog eens hele mooie waardevolle beelden op. De tijd gaat door, maar deze foto’s blijven voor altijd van waarde. Zo heb ik in de afgelopen jaren al vele families (soms meermaals) mogen voorzien van fotoseries met de mensen die er toe doen. Ook doen deze shoots het erg leuk als cadeau voor bijvoorbeeld een 40 jarig huwelijksfeest van de ouders. Of een gezin dat graag eens een sessie laat maken waar de ouders ook bij op staan.

 

Kinderen groeien heel hard en het is gewoon heel erg mooi om naast de schoolfoto’s ook foto’s te hebben van het gezin. Dat is nu mooi, maar vergeet ook zeker later niet. 

Brons

  • Fotoshoot van 30 - 45 minuten op een locatie naar keuze.

  • Tot 8 personen.

  • Incl 15 beelden €175.

Familie foto van HeidieFocus

Zilver

  • Fotoshoot van 30 - 45 minuten op een locatie naar keuze.

  • Tot 8 personen.

  • Incl 30 - 35 beelden €225.

Familie foto van HeidieFocus

Goud

  • Fotoshoot van 60 minuten op een locatie naar keuze.

  • Hele familie.

  • Incl alle beelden (35+ beelden) €250.

Fotoshoots in weekenden zijn 10 euro extra door weekendtoeslag. 

Loveshoot

Het ultieme cadeau voor je lief; een mooie fotosessie van jullie samen om jullie liefde te vieren.

 

Deze shoots doe ik graag op een locatie die bij jullie past of welke aansluit bij jullie wensen. Hierbij kan je denken aan foto’s in de studio of lekker buiten op een industriële locatie(s) of lekker de natuur in. Deze shoots zijn heel laagdrempelig en vooral heel gezellig. Erg leuk en het levert mooie liefdevolle beelden op.

Zilver:

Fotosessie op buiten locatie van 1 uur

incl 10 foto’s

€150

Goud:

Fotosessie op verschillende locaties met een duur van 1,5 a 2 uur 

incl circa 25 foto’s

€199

bottom of page