Heidie Focus

Welkom op HeidieFocus,

De website van Heidie Duteweert (1983) freelance fotografe en werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor fotografie heb ik altijd een zwak gehad en zo herinner ik me nog precies de eerste foto die ik ooit maakte. Dat was op mijn 9e met de analoge spiegelreflex van mijn moeder. De modellen waren mijn zusje en een pony, dat kon natuurlijk niet zomaar op de foto dus zowel zusje als de pony zijn opgepimpt met zonnebrillen, kettingen en haarbeugels voordat het kiekje gemaakt werd. Gauw daarna kocht ik van mijn gespaarde zakgeld mijn eerste camera, een mooie ouderwetse met rolletjes. Dit ging een aantal camera’s zo door tot ik in 2004 bedacht een digitale spiegelreflex camera aan te schaffen. Mijn liefde voor fotografie groeide en de Canon 300D werd omgeruild voor een Canon eos 30D en daarna ben ik gekomen tot mijn huidige camera’s de Canon eos 5D MKII en de Canon eos 7D.

1 januari 2010 ben ik officieel HeidieFocus gestart als bedrijf door inschrijving bij de KvK -Enschede. En anno 2012 noem ik mijzelf professionele freelance fotografe. Ik richt mij op verschillende vormen van fotografie, daarom vat ik het samen als “Allround Fotografie”.

U bent bij mij aan het juiste adres voor trouwreportages, fotoshoots, zwangerschapsshoots, familieshoots, kindershoots, dierenshoots, evenementen, sportfoto’s, bedrijfsfeesten, bedrijfsfotografie, calamiteiten en fotografie op aanvraag. Vul voor uw aanvraag het contact formulier op de website in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk gerust mijn portfolio op de website om een ‘beeld’ te krijgen van mijn werk.

Met Vriendelijke Groet,

Heidie Duteweert