Tarieven

Tarieven 2015

NEWBORNSESSIES:

Pasgeboren wondertjes zijn zo mooi, perfect om te poseren voor de lens. Ze slapen in de eerste periode heel veel waardoor deze sessies gepland worden wanneer de baby tussen de 5 en de 15 dagen oud is. Daarna zijn ze sneller wakker en kost een newbornsessie gemiddeld meer tijd. Daarom fotografeer ik newborn baby’s gemiddeld tot ze 15 dagen oud zijn.
Voor een newborn fotosessie kom ik bij de klanten aan huis. In huis kijk ik wat de plek is waar het meeste daglicht naar binnen komt en dat wordt mijn werkplek. Ik ga zelf voor het raam zitten of staan en dan staat de achtergrond daar tegenover (3 meter diepte ongeveer) en werken we op de tafel of op de grond. Dat ligt aan de ruimte. Voor de sessie heb ik voldoende accessoires welke ik meeneem in overleg. Tijdens een sessie staan hygiene en veiligheid op de eerste plek. Door mijn ervaring met pasgeboren baby’s weet ik heel goed wat wel en niet kan. Poseren met huisdieren vind ik ook prima als het vertrouwd is en ouders toezicht houden.
Een newborn sessie duurt gemiddeld 2 a 3 uur omdat ik mee ga in het ritme van de baby, de baby bepaald en geeft aan wat hij/zij niet wil. Ook is rust erg belangrijk, hierdoor kan een baby heerlijk in slaap vallen en dan kunnen ze goed poseren. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op.

Newbornsessies worden ook met regelmaat cadeau gegeven. Hiervoor kan je een waardebon laten maken, deze voorzie ik van jullie tekst / naam zodat je ook echt iets persoonlijks geeft. (dit is ook mogelijk met een bedrag naar keuze)

Er is keus uit 3 pakketten:
(altijd aan huis)

Newborn – Brons:
8 digitale foto’s in hoge resolutie
150 euro

Newborn – Zilver:
15 digitale foto’s in hoge resolutie
175 euro

Newborn – Goud:
Complete sessie met gemiddeld 25 a 30 digitale foto’s in hoge resolutie.
199 euro.

Alle bedragen zijn incl btw. excl brandstof.

BABYSHOOTS:

Wanneer je een mooie fotosessie van een baby wilt laten maken zijn er verschillende momenten. De eerste periode is het vooral slapen en voeden, maar met een maand of 4 a 5 kunnen ze goed op hun buik liggen en hun hoofdje omhoog houden. Dit is dan ook een leuke periode om foto’s te maken. Vaak raad ik klanten aan om even te wachten tot de kleine ook kan zitten omdat je qua professionele fotoshoot gewoon wat meer mogelijkheden hebt. Je kan dan foto’s maken dat de baby ligt, in een mandje zit en wellicht ook dat hij/zij los zit met een gekleurde achtergrond en uiteraard kunnen er foto’s met de ouders gemaakt worden.
Voor deze fotoshoots kom ik ook aan huis. In de zomerperiode kunnen deze sessies ook buiten plaats vinden. Dit altijd in overleg met de klant.
Wanneer baby’s goed stabiel kunnen zitten is elke dag een mooi moment voor foto’s. Dus als je mooie foto’s wilt van jullie baby / kleinkind dan is het alleen nog een kwestie van contact met mij opnemen om een mooie sessie te plannen.

Baby regular:
9 digitale foto’s in hoge resolutie voor 89,95

Baby special:
16 digitale foto’s in hoge resolutie voor 124,95

Ballonshoot:

Een ballon met helium is helemaal leuk, vooral bij baby’s die dat soms nog nooit gezien hebben! Het is nu mogelijk om een fotoshoot aan huis te boeken met een helium ballon en (gekleurde) achtergrond. (meer ballonnen en kleur van de achtergrond zijn mogelijk in overleg)
(shoot duurt totaal 30 minuten)

Pakket 1:
8 digitale foto’s voor 89.95

Pakket 2:
15 foto’s voor 124,95

Meer foto’s zijn mogelijk, prijs is in overleg.

Extra ballonnen zijn ook een optie voor 2 euro per ballon extra

Eventueel in overleg met collage voor 15 euro extra.

In de zomerperiode is het mogelijk om buiten een ballonsessie te boeken. Dit kan ook in een mandje zodat je het luchtballonnen effect krijgt. Dit is met een aantal ballonnen, kleur en aantal bepaald de klant. Het effect is erg leuk en behoort tot een hype dat nog niet veel voorkomt in Nederland, dus een unieke fotoshoot. Dit is niet alleen met baby’s erg leuk maar ook zeker met peuters, kleuters en ook grotere kinderen of volwassenen!

Cakesmash sessions:

Is jullie kleintje bijna jarig? Erg leuk om een cakesmash session te boeken.
Ook hiervoor kom ik aan huis en maak ik gebruik van daglicht. Wanneer mensen een cakesmash sessie boeken overleggen we wanneer deze plaats gaat vinden. Veel ouders willen graag dat de sessie 3 a 4 weken voor de verjaardag plaats vind zodat ze uitnodigingen kunnen maken van de foto’s die tijdens de sessie gemaakt worden. Op internet staan veel verschillende soorten cupcakes, de ouders kiezen iets uit wat ze leuk vinden en bestellen deze bij Martine’s Creaties. Voor de cake smash sessies werk ik samen met Martine, ze maakt de mooiste cupcakes en vrijwel aan alle wensen kan voldaan worden. Voor de sessie haal ik de cupcake op en deze neem ik mee naar de plek waar de cake smash plaats gaat vinden. We beginnen met opzetten van de achtergrond en ophangen van de versiering. Het model krijgt zijn/ haar kleren aan en ondertussen zet ik de cupcake nog even op de foto nu hij nog intact is. Daarna maak ik wat foto’s van het model zonder taart. En daarna zetten we de taart bij de smasher en de rest gaat vanzelf.. De cupcake nodigt vanzelf uit om aan te zitten en kapot te maken. Wanneer de cupcake gesmasht is volgt er nog een sessie in een badje met schuim en bellenblaas, dit vinden de kleintjes vaak ook helemaal fantastisch waardoor dit ook leuke plaatjes oplevert. Op het eind is het vaak nog leuk om even een plaatje te schieten met de kleine in badjas of leuke handdoek. Uit deze foto’s kiezen we de leukste foto’s en daarvan kan de uitnodiging voor de verjaardag gemaakt worden.

Ofwel een cakesmash sessie is vooral erg leuk en ook leuk om video’s van te maken!

Cakesmash standaard:
Incl cupcake naar keus, gewone achtergrond (met plint) en standaard versiering.
9 digitale foto’s voor 125,-
15 digitale foto’s 140,-
25 digitale foto’s 155,-

Uit te breiden door gekleurde achtergrond van papier. Dit kost 10 euro extra omdat het papier afgeknipt wordt en niet overnieuw gebruikt kan worden.

Helium ballonnen, keus uit verschillende kleuren voor 2 euro per stuk extra.

Uitnodiging op maat 10 euro extra. Vanaf 15 foto’s of uitbreiding van het standaard pakket gratis.

ZWANGERSCHAPSHOOT:

Een mooie bijzondere tijd, zwanger zijn. Mooi om hier een blijvende herinnering van te maken door een fotosessie. Dit kan binnen en buiten in verschillende stijlen. Denk hierbij aan een sessie buiten in de natuur of op het strand. Maar het kan ook in huis met een studio, ik kan mijn studioset meenemen en in jullie woonkamer opbouwen. Wanneer jullie een licht huis hebben kunnen we een ronde door het huis doen en een zogenaamde marternity shoot maken op verschillende plekken in huis bijvoorbeeld de badkamer, slaapkamer, met deuren en met licht uit het raam.

Studio:
vanaf 150 euro incl 12 foto’s in hoge resolutie.

Buiten:
9 digitale foto’s in hoge resolutie 89.95
15 digitale foto’s in hoge resolutie 129,95

Wilt u meer informatie, neem gerust contact met mij op.

FAMILIESHOOT:

Op zoek naar een mooi cadeau voor ouders of gewoon eens een mooie foto waar iedereen van de familie mooi en duidelijk op staat? Boek een familieshoot!

4 digitale bestanden van groepen tot 6 personen kosten euro 100,-
Extra foto’s mogelijk voor 10 euro per stuk.

In overleg kan ik mooie pakketten aanbieden met een afdruk op canvas inclusief.

Naast alle familie gerelateerde foto’s ben ik ook veel werkzaam als fotograaf in de evenementen of voor bedrijven. Ik maak sfeer reportages van bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, evenementen maar ook materiaal voor verschillende bedrijven die gebruikt worden voor banners op beurzen en voor websites. Wilt u hier informatie over, mail mij gerust.

Groet, Heidie Duteweert

————————————————————————————————————————————————————————-

* Houdt ook rekening met een brandstofvergoeding van 0,30 eurocent per kilometer vanaf 10km buiten Nijverdal.

* Bij bovenstaande prijzen is 21% btw inbegrepen.